Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Hem

Ett maskrosbarn alltså..

Här är det tänkt att ni ska få följa med mig i min vardag. Både dåtid, nutid och framtidens tankar, känslor, upplevelser och minnen. Framtidens minnen kanske det inte blir så mycket av, men en förhoppning om ljusare tider önskar jag både mig själv och alla andra som av olika anledningar upplever eller har upplevt något som ingen borde uppleva.

Med denna blogg hoppas jag kunna hjälpa både mig själv och andra att gå vidare, och även om ärren alltid finns kvar så kan vi lära oss att leva med dom.

Dom kommer alltid vara en del av oss.

En del poesi präglar min vardag, mest för att skingra ångesten som ibland gör sig påmind om vad som hänt en gång för inte alltför länge sedan.

Även en del annat knep och knåp i ångestlindrande syfte.

För jag tar till alla knep jag kan när mina ovänner till demoner pockar på min uppmärksamhet.

Den där jävla demonen! Ibland i plural (!) Det är då jag lägger i fyrhjulsdrift och visar vart skåpet ska stå för att sedan kasta ut det eller dessa as. För inte ska demoner få tillgång till mitt privatliv. Inte till någon del av mitt liv.

Nej, nu kära demoner är det dags för er att insé att leken är över. Ett maskrosbarn (eller för den delen en kvinna med ovilja att ge upp) kommer ni inte bli kvar hos.

Faktum är att ni så länge någon läser denna blogg och kanske t.o.m. ger respons inte kommer kunna skada eller jävlas med någon annan heller. För det är nämligen så (hoppas och inbillar jag mig), att om man så bara har någon. – Det räcker med en, så blir man tusen gånger starkare.

Så nu gör vi det!

Vi gör oss av med våra demoner!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: